Salata de porumb de vară a lui Kim

Salata de porumb de vară a lui Kim
Salata de porumb de vară a lui Kim necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 71 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 230 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime per portie. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână castraveți, sare și piper, mazăre și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Salată de rucola, porumb și piper: o salată ușoară de vară târzie, Salată De Porumb De Vară, și Salată De Porumb De Vară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați porumbul, porumbul alb, roșiile, mazărea dulce, castraveții, ceapa și pimentos. Îndoiți maioneza. Condimentează cu sare și piper. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Porumb AlbPorumb Alb
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
12 Pachete Fiecare) Mazăre Congelată, Decongelată12 Pachete Fiecare) Mazăre Congelată, Decongelată
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista