Salata de oua I

Salata de oua I
Salata cu ouă I durează aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. Acest aperitiv are 162 de calorii, 12 g de proteine și 11 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4. Pentru 69 de cenți per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 386 de fani. Mergeți la magazin și luați iarbă de mărar, muștar, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo-vegetariană și 30 de dietă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 44%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Salată de slănină, ouă și brânză, Salată de ouă și slănină – Salată Lyonnaise și Macaroane Pastan și Salată de ouă | Salata sanatoasa s.

Instrucțiuni

1
Puneti ouale intr-o cratita si acoperiti cu apa rece. Aduceți apă la fiert; se acoperă, se ia de pe foc și se lasă ouăle să stea în apă fierbinte timp de 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană Apă (5 Uncii)2/3 Cană Apă (5 Uncii)
Pandișpan RotundPandișpan Rotund
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Glazura De Vanilie2 Linguri Glazura De Vanilie
2
Scoateți din apa fierbinte, răciți, curățați și tăiați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană Apă (5 Uncii)2/3 Cană Apă (5 Uncii)
3
Într-un castron mare, combinați oul, maioneza, muștarul, mararul, boia de ardei, ceapa și sare și piper. Se pasează bine cu o furculiță sau o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mere Granny Smith, Decojite, Fără Miez și Tăiate Cubulețe în Bucăți De 1/4 Până La 1/2 InchMere Granny Smith, Decojite, Fără Miez și Tăiate Cubulețe în Bucăți De 1/4 Până La 1/2 Inch
2 Linguri Varza Murata, Bine Scursa Si Tocata2 Linguri Varza Murata, Bine Scursa Si Tocata
1/2 Cană Spanac Proaspăt Feliat Subțire1/2 Cană Spanac Proaspăt Feliat Subțire
2 Ardei Iute Scotch Bonnet, Tocat Sau 2 Linguri De Sos Iute Scotch Bonnet2 Ardei Iute Scotch Bonnet, Tocat Sau 2 Linguri De Sos Iute Scotch Bonnet
2 Căni De Mozzarella Afumată Mărunțită (8 Uncii)2 Căni De Mozzarella Afumată Mărunțită (8 Uncii)
MărarMărar
Pandișpan RotundPandișpan Rotund
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
1 Lingura Ulei Vegetal, Optional1 Lingura Ulei Vegetal, Optional
4
Serviți pe pâine ca sandviș sau peste salată crocantă ca salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Felii SubțiriRoșii Prune, Tăiate în Felii Subțiri
1 Cană Alune Prăjite Zdrobite, Sărate, împărțite1 Cană Alune Prăjite Zdrobite, Sărate, împărțite

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Steaua albă Moet & Chandon () cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Moet & Chandon White Star ()
Moet & Chandon White Star ()
White Star este o șampanie mai moale. Este bine echilibrat și armonios, cu arome subtile de pâine prăjită caldă și turtă dulce. Finalul este susținut de o notă de miere.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Revista