Salata de orez cu curcan
Salata de orez cu curcan ar putea fi doar rețeta fără gluten pe care o căutați. Acest fel principal are 311 de calorii, 18 g de proteine și 19 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 2. Pentru 98 de cenți per porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de lămâie, sare, orez și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 47%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de curcan și orez, salată de orez thailandez și curcan și salată de curcan cu orez sălbatic.
Instrucțiuni
Puneți 1 inch de apă într-o cratiță; aduce la fierbere.
Adăugați mazărea. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 4-6 minute sau până când se înmoaie.
Într-un castron mare, combinați mazărea, curcanul, orezul, morcovul și ceapa. Într-un castron mic, amestecați smântâna, sucul de lămâie, chutney, uleiul, praful de curry, sare și piper.
Se adaugă la amestecul de curcan și se amestecă. Se da la frigider pentru cel putin 2 ore.
Serviți peste salată verde; acoperiți cu felii de roșii.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este Kumeu River Village Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Kumeu River Village Chardonnay
Acest vin a fost fermentat 25% în barici vechi de stejar francez și 75% în rezervoare de oțel inoxidabil, astfel încât stejarul are o influență foarte mică atât asupra nasului, cât și asupra gurii. Acest lucru a permis fructelor vibrante să se manifeste frumos, cu arome vii de lămâie și lămâie și o aromă de cremene, minerală, cu note de smochine și piersici albe. Mijlocul de palat greu arată, de asemenea, o coacere a piersicilor, împreună cu o mineralitate acidă crocantă care conferă vinului o împrospătare. calitatea curățării. Acest vin este încântător ca aperitiv și chiar mai bine de băut cu pește și crustacee.