Salata de nucă de cocos a lui Jenn (salată Buko)
Salata de nucă de cocos a lui Jenn (salata Buko) ar putea fi doar fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar rețetă pe care o căutați. Pentru 4,25 USD pe porție, primești un fel principal care servește 4. O porție conține 1339 calorii, 14g de proteine, și 118g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Dacă aveți nucă de cocos în sirop, smântână grea, litchi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Un alt buko proaspăt (nucă de cocos) și salată de fructe, Salată Buko, și Băutură De Salată Buko.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, aruncați împreună litchi cu carne de cocos. Se amestecă smântâna. Se răcește o oră la frigider înainte de servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Un vin pe care l-ai putea încerca este Williams Selyem Unoaked Chardonnay. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 70 de dolari.
![Williams Selyem Unoaked Chardonnay]()
Williams Selyem Unoaked Chardonnay
Acest vin fermentat 100% din oțel inoxidabil provine din viță de vie mai veche din valea râului rus. Fermentația rece produce arome de piersici coapte, nectarine albe, flori de citrice și pâine proaspătă coaptă. Este uscat la gust, cu arome răcoritoare de pere, piersici albe, minerale și lămâi Meyer. Aciditatea revigorantă și texturile cremoase oferă acestui vin capacitatea de a se împerechea cu o gamă de antreuri sărate sau aperitive cu brânză.