Salata De Muschiulet Gingered

Gingered salata de muschiulet este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 224 calorii. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca un curs principal prietenos cu bugetul. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână piper, varză napa, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ghimbir ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 64%. Rețete similare sunt Muschiulet De Porc Gingered, Muschiulet De Porc Gingered, și Muschiulet de porc cu sos de Mango Gingered.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță mică.
Se pune la foc mediu; se aduce la fierbere, amestecând constant.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească complet.
Tăiați grăsimea din filet.
Așezați filetul într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Se toarnă jumătate din amestecul de sos de soia peste filet; rezervați amestecul de sos de soia rămas. Sigiliu sac, și se agită până când muschiulet este bine acoperit. Marinați la frigider cel puțin 2 ore, întorcând punga ocazional.
Scoateți filetul din marinată, rezervând marinada. Introduceți termometrul pentru carne în cea mai groasă parte a filetului, dacă doriți.
Puneți marinada într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere; se scoate de pe foc și se lasă deoparte. Acoperiți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni fierbinți (350 până la 400).
Așezați filetul pe raft; grătar, acoperit, 20 de minute sau până când termometrul pentru carne înregistrează 160, întorcându-se și ungând ocazional cu marinată rezervată.
Lăsați mușchiul să stea 10 minute; feliați în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Combinați varza și ardeiul roșu.
Se toarnă jumătate rămasă din amestecul de sos de soia peste amestecul de varză; aruncați ușor. Puneți amestecul de varză uniform pe farfurii individuale de salată. Aranjați felii de lămâie peste amestecul de varză.