Salata de migdale mandarine

Salata de mandarine cu migdale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de aperitiv. Pentru 90 de cenți per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 111 calorii . Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și luați fulgi de piper, oțet de vin roșu, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. 73 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Ținând cont de toți factorii, această rețetă obține un scor spectaculos de 97% , ceea ce este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de mandarine cu migdale , Salată de mandarine cu migdale și Salată de migdale și mandarine .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați salata romană, portocalele și ceapa verde.
Încingeți 2 linguri de zahăr cu migdalele într-o cratiță la foc mediu. Gatiti si amestecati in timp ce zaharul incepe sa se topeasca si imbraca migdalele. Se amestecă constant până când migdalele devin maro deschis. Se rastoarna pe o farfurie si se da la rece 10 minute.
Combinați oțetul de vin roșu, uleiul de măsline, o lingură de zahăr, fulgii de ardei roșu și piper negru într-un borcan cu un capac etanș. Agitați energic până se dizolvă zahărul.
Înainte de servire, amestecați salata verde cu sos pentru salată până se îmbracă.
Transferați într-un castron de servire decorativ și stropiți cu migdale.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata poate fi combinată cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Dutton-Goldfield Dutton Ranch Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 43 de dolari pe sticlă.
![Dutton-Goldfield Dutton Ranch Chardonnay]()
Dutton-Goldfield Dutton Ranch Chardonnay
2013 a fost un alt sezon de creștere stelară în Valea Râului Rusiei; primăvară caldă, vreme bună de înflorire și un sezon lung de coacere moderată. Blocurile noastre pentru amestecul Dutton Ranch au fost recoltate între 9 septembrie și 11 octombrie; fructele erau frumos curate și coapte și ne-au oferit vinuri cu coloana vertebrală acidă și arome delicioase de citrice și fructe cu sâmbure pe care le iubim atât de mult din cartierul nostru. Acest vin este despre prospețime și echilibru: în nas conduce cu note de lămâie Meyer, pere și minerale, cu note tropicale și ghimbir. În gură, savoarea acestui anotimp este echilibrată de aciditatea solidă și un miez de fructe în evoluție care te face să revii. Mingea de lămâie, para coaptă și o notă de măr verde completează profilul fructului, în timp ce mineralitatea oțelului și smântâna dulce adaugă o complexitate pe care o iubim în acest vin. Alcoolul moderat și aciditatea suculentă caracteristică a Green Valley facilitează finalul proaspăt și persistent de citrice/ghimbir. Acesta este un vin care evoluează în pahar și va răsplăti cu ușurință 5 ani de învechire în pivniță, dar ambele vor fi o provocare prin alura sa imediată.