Salata de mazăre dulce a mamei

Salata de mazăre dulce a mamei
Salata de mazăre dulce a mamei ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și rețeta prietenoasă cu fodmap pe care ați căutat-o. Această rețetă servește 2 și costă 1,2 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10 g de proteine, 31 g de grăsimi și un total de 475 de calorii. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Această rețetă de la Taste of Home necesită piper, ou fiert tare, mazăre și sare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Funcționează bine ca aperitiv. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 62%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salata de mazăre dulce, Salată de mazăre și porumb dulce și Salată de mazăre dulce și ton.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați maioneza, muștarul, zahărul, sarea și piperul. Amestecați ușor cartofii, mazărea, murăturile și oul. Chill.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Serviți peste salată verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Bodegas Naveran Brut Cava cu un rating de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Bodegas Naveran Brut Cava
Bodegas Naveran Brut Cava
Naveran Brut Vintage are arome expresive și pline de gust floral, pâine prăjită și citrice. Aromele picante, suade, ușoare și curate de citrice și fructe cu sâmburi au un caracter proaspăt și crocant. Gustat orb, este ușor să confundați asta cu o șampanie grozavă. Cavele sunt foarte versatile ca aperitiv inainte de masa, pentru a insoti desertul dupa si (surpriza!) pentru a savura in timpul mesei. Acest Naveran Brut Vintage se va asorta cu brânzeturi moi, fructe proaspete, carne albă (porc și pui) și chiar carne roșie bogat aromată. Acest Cava este grozav pentru a savura singur, mai ales pentru recepții și alte evenimente „în picioare”.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate14
Revista