Salata de fasole verde

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariene și 30 de rețete întregi în cutia de rețete, Salata de fasole verde ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 66 de cenți per porție , primești o garnitură care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 140 de calorii . 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Un amestec de ulei de canolan, ceapă, roșii și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun cu lingura de 50% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salata de fasole verde cu migdale , Salată de fasole verde proaspătă și roșii cu sos cremos de usturoi și Salată de fasole verde și cartofi cu vinaigretă Dijon .
Instrucțiuni
Puneti cartofii intr-o cratita si acoperiti cu apa. Se aduce la fierbere; Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când se înmoaie.
Scurgeți și răciți; tăiate în cuburi.
Între timp, puneți fasolea verde într-o cratiță și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere; Reduceți căldura; gătiți, descoperit, timp de 6-8 minute sau până când devine crocant. se scurge si se raceste.
Într-un castron mare de servire, combinați fasolea, cartofii, roșiile și ceapa. Într-un borcan cu capac etanș, combinați ingredientele rămase; se agită bine.
Se toarnă peste amestecul de fasole; arunca pentru a acoperi.