Salata de fasole verde

Salata de fasole verde
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariene și 30 de rețete întregi în cutia de rețete, Salata de fasole verde ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 66 de cenți per porție , primești o garnitură care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 140 de calorii . 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Un amestec de ulei de canolan, ceapă, roșii și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun cu lingura de 50% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salata de fasole verde cu migdale , Salată de fasole verde proaspătă și roșii cu sos cremos de usturoi și Salată de fasole verde și cartofi cu vinaigretă Dijon .

Instrucțiuni

1
Puneti cartofii intr-o cratita si acoperiti cu apa. Se aduce la fierbere; Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scurgeți și răciți; tăiate în cuburi.
3
Între timp, puneți fasolea verde într-o cratiță și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere; Reduceți căldura; gătiți, descoperit, timp de 6-8 minute sau până când devine crocant. se scurge si se raceste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Într-un castron mare de servire, combinați fasolea, cartofii, roșiile și ceapa. Într-un borcan cu capac etanș, combinați ingredientele rămase; se agită bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se toarnă peste amestecul de fasole; arunca pentru a acoperi.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista