Salata de dovlecei

Salata de dovlecei
Salata de dovleac necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru 39 de cenți per porție, primești un aperitiv care servește 8. O porție conține 38 de calorii, 1 g de proteine și 3 g de grăsime. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo-vegetariană și 30 de dietă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați oțet de cidru, muștar dijon, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 20%. Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de dovlecei, Salată de dovlecei de vară și Salată de dovlecei.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, aruncați dovleceii, dovleceii și ridichile. Într-un castron mic sau borcan cu un capac etanș, combinați ingredientele rămase; agită bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se toarnă peste legume. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Eighteen Miles Chardonnay cu o evaluare de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
Optsprezece Miles Chardonnay
Optsprezece Miles Chardonnay
Vinicultorul Jessica Boone s-a uitat la cool Coasta Sonoma pentru acest Chardonnay luminos și complex. Fructele ușoare cu sâmbure, lămâia Meyer și mineralitatea atrăgătoare la nas se mențin pe un palat cremos echilibrat de aciditate vibrantă. Notele de vanilie și stejar dulce sporesc complexitatea vinului. Pentru vinurile din Eighteen Miles, Jessica Boone (de la Passalacqua Winery) atrage struguri din nouă denumiri distincte, toate pe o rază de optsprezece mile în jurul Healdsburg, CA. Vă rugăm să încercați și Eighteen Miles Cab, Zin, Pinot Noir și Petite Sirah.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Revista