Salata de Crab mușcă pe andive
Mușcăturile de salată de Crab pe andive necesită aproximativ 13 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 321 calorii. Pentru $ 5.54 pe portie, veți obține un fel principal care servește 8. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, sare și piper, șalotă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, ceea ce este remarcabil. Încercați Endive umplute cu salată de Crab Old Bay, Salată de Crab pe aperitiv de andive, și Salată de Crab în frunze de andive pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți crabul într-un bol mediu și adăugați ardeiul gras, șalotul, coaja de portocală, ridichea rasă, verdeața de țelină, sarea și piperul.
Combinați maioneza și smântâna grea într-un bol mic.
Adăugați pansamentul la crab și amestecați bine. Folosind o lingură rotunjită, movilați salata de crab pe capătul rădăcinii andivei și umpleți frunzele pe jumătate din lungimea andivei. Aranjați endiva umplută pe un platou și garnisiți cu pătrunjel tocat sau arpagic.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.