Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de conopidă și mazăre a lui Ginny. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 161 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați oțet distilat, mazăre, țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 33%. Rețete similare includ Salată Rece De Mazăre, Desertul uitat al mătușii Ginny, și Salată de mazăre de pui de castraveți cu Avocado de roșii cu Fetan și pansament grecesc cu lămâie.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, aruncați împreună conopida, mazărea, ceapa și țelina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
țelină
Ceapă
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se amestecă în bucăți de slănină, parmezan și brânză Cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Brânză Cheddar
Bacon Biți
3
Amestecați maioneza, smântâna, muștarul, îndulcitorul, oțetul și sarea condimentată într-un castron separat.