Salata de ceapa rosie si rosii
Salata de ceapă roșie și roșii ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, lacto ovovegetariană, primară și 30 întregi servește 2 și costă 73 de cenți per porție. O porție conține 94 de calorii, 1 g de proteine și 8 g de grăsimi. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de oțet balsamic, roșii, verdeață de salată ruptă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu un scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salata de roșii și ceapă roșie, Salată de castraveți, roșii și ceapă roșie și Salată de roșii și pâine cu ceapă roșie.
Instrucțiuni
Împărțiți verdețurile între două farfurii de salată; deasupra cu roșii și ceapă.
Se presară țelină și frunze de țelină.
Într-un castron mic, amestecați uleiul, oțetul, smântâna și busuiocul; se stropesc peste salate.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este Argyle Pinot Noir. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
![Argyle Pinot Noir]()
Argyle Pinot Noir
Argyle Pinot Noir este sincer și neamestecat. Vintage 2012 pentru Pinot Noir s-a făcut singur. Fermentat în loturi mici și amestecat pentru puritate, amestecul de anul acesta îmbină zmeuri coapte, roșii, cireșe morello și o notă de condiment. Nici un alt cuvânt nu poate descrie palatul decât luxuriant. Taninul blând, ușor ferm dedesubt, acidul cântă adevărat și lung. Bucurați-vă devreme sau stați pe el câțiva ani pentru o nuanță îmbunătățită.