Salata de cartofi a mamei

Salata de cartofi a mamei este o garnitură fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și garnitură de 30 de ani. Pentru 98 de cenți per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 492 de calorii , 9 g de proteine și 29 g de grăsimi . Această rețetă servește 10. Va fi un succes la evenimentul tău The Fourth Of July . Mergeți la magazin și cumpărați țelină, ouă, măsline umplute cu piment și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 4 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 55% , care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supă de cartofi la cuptor cu coajă crocantă de cartofi prăjite , Salată de rucola cu crutoane de cartofi dulci și Salată de cartofi Charlotte .
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă cu sare. Aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Scurgeți și lăsați să se usuce la abur timp de un minut sau două. Se lasa sa se raceasca, se curata de coaja si se taie cubulete.
Puneți ouăle într-o cratiță într-un singur strat și umpleți cu apă pentru a acoperi ouăle cu 1 inch. Acoperiți cratita și aduceți apa la fiert la foc mare. După ce apa fierbe, se ia de pe foc și se lasă ouăle să stea în apa fierbinte timp de 15 minute.
Se toarnă apa fierbinte, apoi se răcesc ouăle sub jet de apă rece din chiuvetă. Curățați și feliați o dată rece. Rezervați 1 felie atractivă de ou pentru garnitură.
Amestecați maioneza și muștarul într-un castron. Într-un castron mare de salată, amestecați ușor cartofii, ouăle, ceapa, țelina, cornișii dulci și măslinele până se combină bine.
Se toarnă sosul cu maioneză peste salată și se amestecă ușor câștig pentru a acoperi ingredientele cu dressing. Asezonați după gust cu sare și acoperiți salata cu felii de piper verde și felie de ou rezervată în centru pentru ornat. Se da la rece până când este gata de servire.