Salata de capsuni si nuci glazurate

Salata de capsuni si nuci glazurate
Ai nevoie de un aperitiv ovo-vegetar fără gluten și lacto? Salata de capsuni si nuci glazurate ar putea fi o reteta super de incercat. O porție conține 158 de calorii, 3 g de proteine și 14 g de grăsimi. Pentru 99 de cenți per porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 14. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Va fi un succes la evenimentul de Ziua Mamei. Dacă aveți la îndemână lapte, nuci glazurate, maioneză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu un scor de 44%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Salata de merișoare, nucă glazurată, portocală, avocado și brânză albastră, salată de căpșuni cu nucă și salată de spanac și căpșuni și nuci cu sos de semințe de mac.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați căpșunile, nucile, spanacul și salata verde. Într-un castron mic, amestecați ingredientele pentru dressing.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se serveste cu salata.

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Salată în meniu? Încercați să combinați cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Vigilance Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Vigilance Chardonnay
Vigilance Chardonnay
La altitudini cuprinse între 1.400 și 3.000 de picioare și situat la baza Muntelui Konocti, cândva un vulcan activ, Red Hills AVA prezintă dealuri ondulate, soluri vulcanice roșii și o briză cu efect de lac de la Clear Lake, unul dintre cele mai vechi lacuri naturale din America de Nord. . Fructul acestui vin a fost fermentat în butoi în proporție de 70% pentru a crea o bogăție cremoasă. O parte din fruct a fost supusă fermentației malolactice pentru a adăuga straturi de unt și complexitate vinului. Acest vin auriu de culoarea paiului are arome de măr verde și arome tropicale răcoritoare.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții14
Scor De Sănătate7
Revista