Salata de broccoli
Salata de broccoli ar putea fi doar garnitura pe care o cauți. Această rețetă face 6 porții cu 312 calorii, 9 g de proteine și 22 g de grăsime fiecare. Pentru 2,35 USD per porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Un amestec de edamame, sare kosher, roșii cherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 65%. Acest scor este solid. Încercați, dar nu mănânc broccoli, salată de broccoli, dar nu mănânc broccoli, salată de broccoli și dar nu mănânc broccoli, salată de broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Tapetați o tavă de copt cu folie.
Pune baconul pe foaia de copt pregătită.
Coaceți până devine crocant, 10 până la 15 minute. Se lasă să se răcească, apoi se sfărâmă.
Aduceți o oală mare cu apă cu sare la fiert.
Adăugați buchețelele de broccoli în loturi și fierbeți până la un verde aprins, 1 până la 2 minute.
Adăugați într-un castron mare de apă cu gheață pentru a opri gătirea sau adăugați într-o strecurătoare din chiuvetă și curgeți cu apă rece.
Se scurge bine si se pune intr-un castron mare.
Adăugați roșiile, migdalele, merisoarele uscate și edamame în bolul cu broccoli și amestecați.
Se amestecă muștarul, oțetul și uleiul de măsline.
Adăugați baconul și dressingul în salată și amestecați.