Salata caldă de ouă a lui Suvir Saran pe Cornuri cu slănină de țară și Rucola
Salata caldă de ouă a lui Suvir Saran pe Cornuri cu slănină de țară și Rucola este un fără gluten și prietenos cu FODMAP felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,7 USD pe porție. O porție conține 533 calorii, 20g de proteine, și 48G de grăsime. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 158 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ouă, piper, cornuri cu unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma maioneza, puteți urma acest fel principal cu Super! Brownies Cu Unt De Arahide Făcute Mai Ușoare ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Penna lui Suvir Saran cu roșii și slănină, Burgerii farro și ciuperci ai lui Suvir Saran, și Creveții lui Suvir Saran și Curry de porumb dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Așezați slănina pe o foaie de copt cu margini și gătiți la cuptor timp de 10 până la 20 de minute, în funcție de cât de crocant vă place slănina.
Scoateți tigaia din cuptor și folosiți clești pentru a transfera slănina pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge și a se răci. Pune deoparte. Reduceți temperatura cuptorului la 200 F.
Se toarnă apa și oțetul într-o oală mare și se fierbe la foc mare. Reduceți căldura la mediu și folosiți o lingură cu fante pentru a coborî ușor ouăle în apa clocotită. Fierbeți ouăle (reduceți focul la mediu-mic, dacă este necesar) timp de exact 12 minute.
În timp ce ouăle se gătesc, așezați croissantele pe o foaie de copt cu margini și puneți—le în cuptor pentru a se încălzi (reasamblați croissantele astfel încât să fie întregi-nu doriți ca interiorul să devină prăjit și dur).
Transferați ouăle fierte într—o sită și puneți-le sub apă curentă rece până când sunt suficient de reci pentru a fi manipulate (nu doriți ca ouăle să fie reci-trebuie să fie calde). Cojiți ouăle, așezați-le în vasul unui robot de bucătărie și pur și simplu până când sunt cremoase.
Se adaugă maioneza, se condimentează cu sare și piper și se continuă procesarea până când amestecul este bine combinat.
Împărțiți salata de ouă între jumătățile inferioare ale fiecărui croissant. Completați fiecare cu 4 bucăți de rucola și 2 bucăți de slănină. Acoperiți cu jumătățile superioare ale croissantelor și mâncați imediat.