Salata Antipasto a mamei
Salata antipasto a mamei ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 8. Pentru $ 2.46 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 764 calorii, 30g de proteine, și 49G de grăsime. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți Salam, măsline kalamatan, ulei de măsline extra virgin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Încercați Salată de cuscus Antipasto cu vinetă de roșii PLUS frigarui Antipasto, Salată Antipasto, și Salată Antipasto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți oțet, muștar, oregano, sare și piper într-un bol mic. Treceți treptat în ulei pentru a face un pansament gros; deoparte.
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa clocotita sarata pana la al dente.
Se scurge și se răcește ușor; aruncați cu pansament.
Într-un castron mare, combinați salamul, pepperoni, brânza Asiago, măslinele, ardeii roșii și anghinarea.
Adăugați paste la ingredientele salatei; aruncați și serviți.