Salata albă de tofu, susan și legume a Andreei Nguyen
Salata albă de tofu, susan și legume a lui Andrea Nguyen ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 128 calorii, 8g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, sos de soia de culoare deschisă, stoc de dashi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 14 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este grozav. Încercați Tofu de mătase și supa Edamame a lui Andrea Nguyen, Chiflele de Tofu prăjite picante-dulci ale Andreei Nguyen, și Panerul de soia Saag al lui Andrea Nguyen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru pansament, rupeți tofu-ul în bucăți mari și puneți-le într-un vas non-teryprosop sau bucată de muselină. Adunați-l și, stând deasupra unei chiuvete, strângeți ușor de 2 sau 3 ori. Desfaceți, transferați într-un castron mic și lăsați-l deoparte.
Într-o tigaie mică, prăjiți semințele de susan alb, agitând și amestecând frecvent, timp de 2 până la 3 minute, până când sunt aurii și parfumate.
Lăsați să se răcească timp de 1 minut, apoi transferați semințele calde într-un mic robot de bucătărie.
Se adaugă sarea și zahărul și se macină până la o textură grosieră.
Adăugați tofu, sos de soia și dashi. Procesați la un amestec cremos care este încă oarecum grosier. (Sau, folosiți un mortar și un pistil pentru a bate semințele de susan cu sarea și zahărul.
Adăugați tofu și ușor lira și se amestecă pentru a combina. Se amestecă ingredientele lichide.) Indiferent de metodă, transferați tofu într-un castron mic și lăsați să stea 5 minute pentru a-și dezvolta aroma. Condimentează cu sare sau sos de soia, urmărind un finisaj pronunțat sărat și dulce. Rezistați la subțierea amestecului cu dashi, deoarece poate dilua aromele. Pansamentul poate fi făcut cu 2 zile înainte și refrigerat. Readuceți-l la temperatura camerei înainte de utilizare; dacă există mult lichid adunat în recipient, turnați-l. Face aproximativ 1/2 cană.
Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere. Între timp, tăiați capetele tulpinii din fasolea verde. Albiți fasolea timp de 1 până la 2 minute, până când este verde strălucitor și încă crocant.
Scurgeți, dar nu clătiți.
Lăsați fasolea să se răcească în mod natural, timp în care vor termina de gătit. La fel ca pansamentul, fasolea poate fi pregătită cu până la 2 zile înainte. Aduceți la temperatura camerei înainte de a arunca.
Pentru a servi, aveți două opțiuni. Fasolea scurtă și delicată poate fi prezentată întreagă pe o farfurie de servire sau feluri de mâncare individuale, cu pansamentul lingurat pe linia mediană ca o centură mare cremoasă; invitați oaspeții să amestece singuri ingredientele. Sau, tăiați fasolea în bucăți lungi de 2 inci și aruncați pansamentul tofu, acoperind bine; împărțiți între feluri de mâncare mici sau oferiți-le pe o farfurie comună. Indiferent de prezentare, garnisiți cu semințele de susan negru.