Salam Paste Salam necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Acest aperitiv are 266 de calorii , 8 g de proteine și 17 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 9 și costă 58 de cenți per porție. 21 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți sare, pepperoni, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 38% . Rețete similare includ paste cu lămâie cu brânză cu salam, măsline și spanac , scoici în sos de salam picant și pizza cu crustă subțire de salam de Genova .
Instrucțiuni
1
Gatiti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj; se scurge si se clateste in apa rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Se pune intr-un castron mare; se adauga ardeiul verde, rosiile, pepperoni, salamul, maslinele, branza si ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
1/2 Kilogram De Brânză Jack De Ardei, Mărunțită
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Aluat De Pâine De Porumb
Varză Proaspătă Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Într-un castron mic, amestecați ingredientele pentru dressing.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se toarnă peste amestecul de paste; arunca pentru a acoperi. Se acopera si se da la frigider pana la servire.