Sake-somon fiert cu verdeață ofilită și vinetă de șalot
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați somonul fiert cu Sake cu verdeață ofilită și vinetă de șalot. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 348 calorii. Pentru $ 4.92 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână chard elvețian, ulei de măsline extravirgin, sake și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Încercați Verzii și vinaigrette de șalot, Salată de sfeclă prăjită și șalotă peste verdeață de sfeclă ofilită și Rucola, și Verdeață de toamnă ofilită cu vinetă de muștar de miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti vinaigreta, combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic. Adăugați încet ulei de măsline, amestecând constant cu un bici. Pune deoparte.
Pentru a pregăti somonul, combinați 1 cană de apă, sake și ghimbir într-o tigaie mare la foc mediu-mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și adăugați somon în tigaie. Acoperiți și fierbeți 6 minute.
Scoateți somonul și ghimbirul din tigaie. Aruncați ghimbirul.
Adăugați ciorba elvețiană și spanacul în tigaie; gătiți 2 minute sau până se ofilesc. Se amestecă sare și piper. Împărțiți amestecul de spanac uniform între 4 farfurii. Topiți fiecare porție cu 1 file de somon; stropiți fiecare porție cu 2 linguri de vinetă.
Notă de vin: cu aciditatea plină de viață și abundentă a sucului de lămâie, a oțetului de vin de orez și a sake-ului, acest fel de mâncare are nevoie de un vin luminos și proaspăt pentru a se potrivi. Încercați un grner Veltliner austriac la prețuri accesibile, cum ar fi Loimer Lois 2006 ($14), cu aromele sale răcoritoare de lămâie și grapefruit și indicii de mazăre engleză și ceară de albine. Finisajul ușor verde, pe bază de plante, îi permite să completeze chardul elvețian. Jeffery Lindenmuth
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.