Sake infuzat

Sake infuzat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați sake infuzat. Această rețetă servește 6. O porție conține 198 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de mango sau ananas copt ferm și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sangria de Sake de vară: un cocktail ușor și răcoritor de sake, Sake - somon Sockeye aburit cu unt de Sake, și Rom Și Sake Și Mere Și Petrecere! A De Ziua Națională A Sake-Ului pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un borcan cu gura largă de 4 până la 6 căni, combinați sake și ananas sau mango. Acoperiți și răciți până când sake are o aromă subtilă de fructe, aproximativ 5 zile. Ridicați fructele cu o lingură cu fante și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2
Serviți rece-cu cât mai repede, cu atât mai bine. Sake-ul rămas (fără fructe) se va păstra până la 1 săptămână când este păstrat etanș la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Revista