Sake-Halibut aburit cu morcovi Dilled

Sake-Halibut aburit cu morcovi Dilled
Sake-Halibut aburit cu morcovi Dilled ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 418 calorii, 28G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $7.88 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână sake, căței de usturoi, mărar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Sake-Halibut aburit cu ghimbir și varză, Sake - somon Sockeye aburit cu unt de Sake, și Sake-Midii Aburite.

Instrucțiuni

1
Spray steamer rack cu spray antiaderent.
2
Presărați ambele părți de halibut cu sare și piper, apoi presărați partea superioară a fileurilor cu 2 lingurițe de mărar; așezați peștele pe raftul pregătit pentru aburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
HalibutHalibut
MărarMărar
PeștePește
3
Combinați sake - ul și ceapa într-o oală mare; se aduce la fierbere. Continuați să fierbeți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați morcovii și usturoiul în oală; reveniți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Așezați raftul cu aburi cu pește peste lichid în oală. Acoperiți oala bine și aburiți peștele până când este doar opac în centru, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Transferați peștele pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
7
Tăiați fiecare file transversal în jumătate; acoperiți cu folie. Aruncați ceapa. Folosind lingura cu fante, transferați morcovii și usturoiul într-un castron mic; se amestecă în unt și restul de 2 lingurițe de mărar. Se condimentează cu sare și piper. Lingura morcovi alături de pește pe platou. Se fierbe lichidul în oală până se reduce la 6 linguri, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MorcovMorcov
UntUnt
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
MărarMărar
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Se toarnă peste pește și morcovi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca prospera Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista