Sake-biban de mare aburit cu ghimbir și ceapă verde
Sake-biban de mare aburit cu ghimbir și ceapă verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 404 calorii, 30g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $3.58 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de suc de scoici îmbuteliat, sake, semințe de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Sake Aburit Biban De Mare, Sake-Halibut aburit cu ghimbir și varză, și Sake-midii aburite cu ghimbir, Miso și spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti orezul conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
2
Între timp, combinați sake și următoarele 3 ingrediente într-o tigaie mare suficient de adâncă pentru a ține raftul cu aburi. Aduceți lichidul la fiert. Reduceți căldura; fierbeți 5 minute. Aranjați pește pe raft; se presara cu sare si piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pește
Sos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Așezați raftul în tigaie. Pește de top cu ceapă; stropiți cu sos de soia și ulei de susan. Acoperiți tigaia; aburiți peștele până când este opac în centru, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Susan
Sos De Soia
Ceapă
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Scoateți suportul pentru aburi.
5
Se amestecă coriandru în sucuri în tigaie. Puneți orezul pe farfurii. Se acoperă cu pește, sucuri din tigaie și semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Susan
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Pește
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Per porție: calorii, 367; grăsimi totale, 5 g; grăsimi saturate, 1 g; Colesterol, 62 mg; fibre, 1 g
Seabass în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.