Sage Turcia Meatloaves cu sos

Sage Turcia Meatloaves cu sos
Sage Turcia Meatloaves cu sos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,37 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 235 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână mere, unt, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Parmezan-curcan prăjit cu salvie cu sos de salvie, Friptură de curcan cu sos de salvie, și Friptură De Curcan Cu Umplutură De Salvie Și Sos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 218°.pulverizați tigaia broiler cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați curcanul, mărul, pesmetul, Salvia, 1/2 linguriță de sare și piper. Formați amestecul în 6 pâini în formă ovală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PesmetPesmet
PiperPiper
Toată TurciaToată Turcia
MărMăr
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
BolBol
CuptorCuptor
2
Așezați pe tigaie
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Coaceți neacoperit 25 de minute sau până când termometrul pentru carne introdus în centrul pâinilor citește 74°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
4
Între timp, într-o cratiță de 2 litri, încălziți cidrul și bulionul până la fierbere; se fierbe aproximativ 20 de minute sau până se reduce la 1 cană. În tigaia mare antiaderentă, topiți untul la foc mediu-mare; adauga ceapa. Gatiti 10 minute, amestecand frecvent, pana se rumenesc; pus deoparte. Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb, apa și restul de 1/4 linguriță de sare cu biciul; se adaugă la amestecul de cidru redus, amestecând constant. Gatiti la foc mediu 1 minut sau pana se ingroasa usor. Se amestecă ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
UntUnt
BulionBulion
CidruCidru
CeapăCeapă
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
BatetiBateti
BolBol
5
Serviți pâinea de carne cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista