Sage-Sos De Piper Verde

Sage-Sos De Piper Verde
Sage-sosul de piper verde ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. Această rețetă face 8 porții cu 195 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, făină, cimbru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Parmezan-curcan prăjit de salvie cu sos de salvie, Peppercorn-Rețetă De Sos Riesling, și Fripturi arse și sos de boabe de piper verde cu cartofi prăjiți și fasole verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-un vas mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Sotati ceapa, usturoiul, morcovii si telina cu 4 crengute fiecare patrunjel si cimbru, 4 frunze de salvie si 2 frunze de dafin pana cand sunt parfumate. Degajează tigaia cu 1/4 cană de coniac, gătește 2 minute pentru a evapora alcoolul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
AlcoolAlcool
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
ConiacConiac
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Se presară făină pentru a strânge amestecul și se amestecă pentru a se dizolva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
4
Se toarnă bulionul de pui puțin câte puțin pentru a evita aglomerarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
5
Adăugați aripile de curcan afumate și apa, fierbeți timp de 15 minute în timp ce pregătiți dulciurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De CurcanAripi De Curcan
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Înveliți o tigaie sotată cu ulei de măsline și puneți-o la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Adăugați măruntaiele și gâtul de curcan, împreună cu ierburile rămase. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dulciuri De CurcanDulciuri De Curcan
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
8
Adăugați 2 linguri de coniac și continuați să gătiți până când mănușile sunt gătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConiacConiac
9
Scoateți mănușile din tigaie și tocați-le.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Treceți bulionul printr-o strecurătoare pentru a îndepărta bucățile mari de curcan și legume. Întoarceți bulionul în aragaz și adăugați dulciurile. Se fierbe până când șuvița este suficient de groasă pentru a acoperi spatele unei linguri. Se amestecă boabele de piper și se servește cu curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista