Sacher Torte

Sacher Torte
Sacher Torte ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Această rețetă servește 8. O porție conține 651 calorii, 9g de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână semi ciocolată, zahăr, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Sacher Torte, Sacher Torte, și Sacher torte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie cu formă de arc de 9 inci; așezați un cerc de hârtie pergament în interior și ungeți și asta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
CuptorCuptor
2
Topiți 4 uncii de ciocolată într-un castron metalic așezat peste apă care fierbe ușor. Se amestecă frecvent până se topește, apoi se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Bateți untul împreună cu zahărul cofetarilor până la crem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
UntUnt
4
Se amestecă ciocolata topită, apoi se bat gălbenușurile, pe rând. Într-un castron curat, bateți albușurile cu zahărul alb până când sunt rigide și lucioase. Îndoiți în amestec de ciocolată, apoi pliați în făină de tort, până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Făină De TortFăină De Tort
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
CiocolataCiocolata
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se toarnă în tigaie springform pregătit, și netezi partea de sus.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când marginile încep să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei și o scobitoare introdusă în centru iese uscată, aproximativ 45 de minute. Răciți tigaia pe o grătar timp de 15 minute, apoi treceți un cuțit mic în jurul marginii și îndepărtați părțile laterale ale tigaiei. Lăsați tortul să se răcească complet pe baza tigaiei. Când se răcește, scoateți din tigaie și îndepărtați hârtia pergament; feliați tortul pe jumătate orizontal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
ScobitoriScobitori
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
7
Aduceți 1/4 cană de apă și zahăr la fiert într-o cratiță mică. Când zahărul s-a dizolvat și siropul este limpede, scoateți-l de pe foc și amestecați 2 linguri de rom.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
SiropSirop
ApăApă
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Ungeți 1/3 din sirop pe partea tăiată a fundului tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
9
Pureați conservele de caise cu 1 lingură de apă până se omogenizează. Se aduce la foc mic la foc mediu într-o cratiță mică și se gătește până se îngroașă, aproximativ 2 minute. Se amestecă romul rămas, apoi se întinde 1/3 din amestecul de gem pe partea tăiată a fundului tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
ApăApă
GemGem
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Așezați partea superioară a tortului pe fund.
11
Ungeți exteriorul tortului cu siropul rămas, apoi întindeți conservele de caise rămase deasupra și părțile laterale; la frigider până când glazura este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De CaiseConserve De Caise
SiropSirop
GlazurăGlazură
12
Pentru a face glazura, topiți 9 uncii de ciocolată la un cazan dublu sau la cuptorul cu microunde până se omogenizează. Aduceți smântâna la foc mic într-o cratiță mică, apoi amestecați în ciocolată topită. Se răcește ușor, amestecând des, până când ciocolata atinge o consistență tartinabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
CremăCremă
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
13
Puneți tortul pe un suport de răcire așezat peste o foaie de prăjituri sau hârtie cerată pentru a prinde picăturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
14
Se toarnă glazura deasupra tortului și se întinde în jurul marginilor; lăsați excesul de glazură să picure prin raft. Se răcește tortul la temperatura camerei, apoi se scoate cu grijă din raftul de răcire folosind o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
15
Se transferă pe o farfurie de desert și se păstrează la frigider. Lăsați tortul să ajungă la temperatura camerei înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista