Sacher Torte
Sacher Torte ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Această rețetă servește 8. O porție conține 651 calorii, 9g de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână semi ciocolată, zahăr, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Sacher Torte, Sacher Torte, și Sacher torte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie cu formă de arc de 9 inci; așezați un cerc de hârtie pergament în interior și ungeți și asta.
Topiți 4 uncii de ciocolată într-un castron metalic așezat peste apă care fierbe ușor. Se amestecă frecvent până se topește, apoi se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
Bateți untul împreună cu zahărul cofetarilor până la crem.
Se amestecă ciocolata topită, apoi se bat gălbenușurile, pe rând. Într-un castron curat, bateți albușurile cu zahărul alb până când sunt rigide și lucioase. Îndoiți în amestec de ciocolată, apoi pliați în făină de tort, până se încorporează.
Se toarnă în tigaie springform pregătit, și netezi partea de sus.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când marginile încep să se îndepărteze de părțile laterale ale tigaiei și o scobitoare introdusă în centru iese uscată, aproximativ 45 de minute. Răciți tigaia pe o grătar timp de 15 minute, apoi treceți un cuțit mic în jurul marginii și îndepărtați părțile laterale ale tigaiei. Lăsați tortul să se răcească complet pe baza tigaiei. Când se răcește, scoateți din tigaie și îndepărtați hârtia pergament; feliați tortul pe jumătate orizontal.
Aduceți 1/4 cană de apă și zahăr la fiert într-o cratiță mică. Când zahărul s-a dizolvat și siropul este limpede, scoateți-l de pe foc și amestecați 2 linguri de rom.
Ungeți 1/3 din sirop pe partea tăiată a fundului tortului.
Pureați conservele de caise cu 1 lingură de apă până se omogenizează. Se aduce la foc mic la foc mediu într-o cratiță mică și se gătește până se îngroașă, aproximativ 2 minute. Se amestecă romul rămas, apoi se întinde 1/3 din amestecul de gem pe partea tăiată a fundului tortului.
Așezați partea superioară a tortului pe fund.
Ungeți exteriorul tortului cu siropul rămas, apoi întindeți conservele de caise rămase deasupra și părțile laterale; la frigider până când glazura este gata.
Pentru a face glazura, topiți 9 uncii de ciocolată la un cazan dublu sau la cuptorul cu microunde până se omogenizează. Aduceți smântâna la foc mic într-o cratiță mică, apoi amestecați în ciocolată topită. Se răcește ușor, amestecând des, până când ciocolata atinge o consistență tartinabilă.
Puneți tortul pe un suport de răcire așezat peste o foaie de prăjituri sau hârtie cerată pentru a prinde picăturile.
Se toarnă glazura deasupra tortului și se întinde în jurul marginilor; lăsați excesul de glazură să picure prin raft. Se răcește tortul la temperatura camerei, apoi se scoate cu grijă din raftul de răcire folosind o spatulă.
Se transferă pe o farfurie de desert și se păstrează la frigider. Lăsați tortul să ajungă la temperatura camerei înainte de servire.