Sacadat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,74 USD pe porție. O porție conține 738 calorii, 31g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 9 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Un amestec de fum lichid, sos worcestershire, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Carne De Vită Sacadat, Stil Cowboy Carne De Vită Sacadat, Vânat Sacadat, și Bak Kwa (Carne De Porc Sacadat).
Instrucțiuni
1
Puneți carnea în congelator timp de 1 oră, astfel încât să fie mai ușor de tăiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
2
Feliați carnea cu bobul cât mai subțire posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Apă Pentru A Permite
3
Amestecați ingredientele cu saramură chiar într-o pungă de plastic resigilabilă (plasarea pungii într-un recipient mare de plastic va face acest lucru mai ușor.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
4
Puneți fâșii de carne în saramură. Mutați carnea în jur, astfel încât marinada să fie distribuită uniform în jurul ei. Sac de etanșare, de lucru la fel de mult aer ca omenește posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Apă Pentru A Permite
5
Așezați sacul plat în recipientul de plastic și dați-l la frigider timp de 3 până la 6 ore.
6
Scoateți carnea din saramură și scurgeți-o pe rafturile de răcire. Aruncați saramura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Apă Pentru A Permite
7
Când carnea este uscată puneți-l în interiorul Blo-hard 3000 și setați ventilatorul la mediu. Lăsați peste noapte sau cel puțin 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
8
Dacă nu vă aflați în posesia unui Blo-hard 3000, așezați benzi direct pe rafturile cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
Încălziți cuptorul la cea mai mică setare și folosiți o pată de folie ca pană pentru a ține ușa întredeschisă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
10
Cuptor-uscat peste noapte sau până când carnea atinge o consistență pe placul tău.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
11
A se păstra într-o pungă sau borcan cu fermoar într-un loc răcoros și întunecat timp de 30 sau 40 de ani sau până când lucrurile neclare încep să crească pe ea.