Sablefish cu Glace ușoară de muștar
Sablefish cu Glace muștar ușoară ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și pescatarian servește 4 și costă $9.98 pe portie. O porție conține 150 de calorii, 29G de proteine, și 1g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de căței de usturoi, file de pește sablă, muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Varză În Iaurt Ușor Și Curry De Semințe De Muștar, Pește Sablefish Fript Crocant, și Pește Sablefish Cu Crustă De Chimen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o cratiță mică la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați usturoi; saut 30 de secunde sau până când usturoiul devine parfumat, amestecând constant.
Adăugați 1/2 cană de apă; aduceți la foc mic.
Adăugați demi-glace, amestecând cu un tel până se combină.
Combinați 1/4 cană de apă rămasă și muștar, amestecând cu un tel până se dizolvă muștarul. Se amestecă amestecul de muștar, oțetul și 1/4 linguriță de piper în amestecul glace; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 3 minute; se strecoară printr-o sită fină peste un bol. Aruncați solidele; păstrați glace cald.
Încălziți o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Presărați 1/4 linguriță de piper și sare rămase uniform peste pește.
Adăugați pește în tigaie; gatiti 2 1/2 minute. Reduceți căldura la mediu; întoarceți peștele și gătiți 7 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Se presară cu ceapă verde și se servește cu glace.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca prospera Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio