S ' mores Pie
S ' mores Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 475 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 284 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Cap la magazin și ridica ou, biscuiti graham, sare, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Nu coace S ' mores plăcintă, S 'mores-baruri n-berry pentru Ziua Națională S' mores-10 August, și Plăcintă Cu Cireșe.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele pentru crustă în procesorul de alimente. Pulsează până se combină complet.
Turnați conținutul într-o tigaie cu formă de arc și apăsați cu degetele pentru a forma o crustă care se ridică la 2 inci în jurul marginii. Se răcește la frigider până când este gata de utilizare.
Faceți umplutura: topiți ciocolata și dați deoparte.
Bateți împreună jumătate din zahăr și amidon de porumb. Într-un castron separat, amestecați împreună ouăle și gălbenușurile.
Combinați cele două amestecuri și bateți până când amestecul de ouă este neted și ușor, aproximativ un minut.
Așezați laptele, cealaltă jumătate a zahărului și sarea într-o cratiță medie. Aduceți laptele la foc mic și temperați ouăle cu amestecul de lapte fierbinte în adaosuri mici, amestecând constant.
Adăugați amestecul înapoi în cratiță și puneți-l la foc mediu, amestecând constant. Amestecul va începe să se îngroașe; continuați să bateți. Când începe să clocotească, bateți încă 2 minute, apoi scoateți-l de pe foc.
Bateți ciocolata, apoi turnați amestecul în crusta pregătită și apăsați folie de plastic direct deasupra. Se răcește timp de 3 ore, până se fixează.
Faceți toppingul: când sunteți gata de servit, combinați albușul de ou, sarea și smântâna de tartru în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru TEL și bateți până se spumează. Înflorește gelatina în 1/4 cană de apă și dă deoparte.
Combinați zahărul, siropul de porumb și apa într-o cratiță de dimensiuni medii la foc mediu. Aduceți amestecul la 240 km F. amestecați imediat gelatina înflorită (atenție, se va pulveriza), apoi rotiți mixerul până la viteză mare și turnați încet amestecul fierbinte pe partea laterală a bolului.
Bateți la înălțime până când amestecul devine ușor, lipicios și gros.
Pipă sau lingură peste plăcinta răcită. Brulee partea de sus cu o torță culinară sau sub broiler în cuptor.