Această rețetă servește 10. O porție conține 639 calorii, 8g de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $2.49 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de unt, sare, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cheesecake cu cremă proaspătă cu fructe de pădure de vară, Gratin de fructe de padure de vara, și Fructe de padure pe un nor {cel mai bun desert al verii!}.
Instrucțiuni
1
Poziționați rack-ul în centrul cuptorului și preîncălziți la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se amestecă firimiturile și zahărul într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați unt topit; se amestecă până când amestecul este umezit uniform. Apăsați pe partea inferioară a tăvii cu formă de arc cu diametrul de 9 inci, cu laturi înalte de 2 3/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
4
Coaceți până se fixează, aproximativ 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Scoateți din cuptor; rece. Reduceți temperatura cuptorului la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Se amestecă ciocolata în partea de sus a cazanului dublu setat peste apă abia fierbinte până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan Dublu
2
Se scoate din peste apă și se răcește până la călduță, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
3
Combinați crema de brânză, zahărul și sarea în procesor și amestecați până se omogenizează. Cu motorul pornit, adăugați frișcă prin tubul de alimentare și procesați doar până la amestecare. Cu motorul pornit, adăugați ciocolată topită, apoi adăugați ouă 1 la un moment dat, amestecând și răzuind părțile laterale după fiecare adăugare până când amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Cremă De Brânză
Ciocolata
Zahăr
Ouă
Sare
4
Se toarnă aluatul peste crustă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți tortul până când marginea exterioară este ușor umflată și tortul este abia așezat în centru (centrul va arăta strălucitor și se va mișca ușor când tigaia este agitată ușor), aproximativ 55 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
6
Transferați tortul în raft. Rulați un cuțit mic ascuțit în jurul tortului pentru a slăbi. Se răcește descoperit până la rece, 8 ore sau peste noapte. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. Acoperiți și păstrați la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
1
Bateți zahărul, albușurile de ou, 3 linguri de apă, crema de tartru și 1/8 linguriță de sare pentru a se amesteca într-un castron mare de metal. Puneți vasul peste cratița cu apă clocotită; bateți constant până când zahărul se dizolvă și amestecul se îngroașă și este fierbinte la atingere, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Tartru
Albușuri De Ou
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
Bol
2
Scoateți vasul de peste apă și amestecați marshmallows (păstrați apa la foc mic în cratiță).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bezele
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
3
Lăsați să stea până când marshmallows se înmoaie, aproximativ 3 minute. Setați vasul cu amestec peste apă fierbinte; folosind un mixer electric de mână, bateți până se formează vârfuri strălucitoare rigide, aproximativ 4 minute. Bate în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bezele
Vanilie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Răzuiește toppingul pe cheesecake. Folosind spatula de metal offset, răspândirea topping la marginile de tort, vartej decorativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Lăsați să stea până lasetați, aproximativ 15 minute.
6
Folosind lanterna de bucătărie, topping ușor maro în pete. (Sau preîncălziți broiler; așezați tortul la cel puțin 4 inci de sursa de căldură și fierbeți doar până când toppingul este ușor rumenit în pete, urmărind îndeaproape pentru a evita arderea, aproximativ 2 minute.) Chill tort până la rece. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Se acoperă cu cupola de tort și se păstrează la rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
7
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Așezați tortul pe platou.
9
Se amestecă zmeura și afinele într-un castron mediu.