S ' more Brownies

S ' more Brownies
S ' more negrese ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 475 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru 81 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 27 ar spune că a lovit la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sare, ciocolată, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Negrese dulci și sărate: negrese cu ciocolată neagră cu Dulce de Leche, Cereale gratuit Tahini negrese (cele mai bune negrese l-am mâncat vreodată!), și Ferma negrese aka coace înainte negrese pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați un suport în treimea inferioară a cuptorului și încălziți cuptorul la 325 de grade F. aliniați o tigaie pătrată de 8 x 8 inci cu folie, astfel încât să atârne peste margini cu aproximativ 1 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Pentru crustă: ungeți ușor folia cu o parte din untul topit. Amestecați restul de unt împreună cu firimiturile, zahărul și sarea într-un bol mediu. Apăsați amestecul de firimituri uniform pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
3
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Între timp, faceți brownie-ul.
5
Puneți untul și ciocolata într-un castron mediu pentru microunde. Se topește în cuptorul cu microunde la o putere de 75% timp de 2 minute. Se amestecă și cuptorul cu microunde din nou până se topește complet, aproximativ 2 minute mai mult. Alternativ, puneți untul și ciocolata într-un bol rezistent la căldură. Aduceți o cratiță umplută cu aproximativ 1 inch de apă la foc mic foarte lent; așezați vasul pe tigaie fără a atinge apa. Se amestecă ocazional până se topește. Amestecați zaharurile maro deschis și alb, vanilia și sarea în ciocolata topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
VanilieVanilie
UntUnt
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
TigaieTigaie
6
Adăugați ouăle și bateți puternic pentru a face un aluat gros și lucios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
7
Se adaugă făina și se amestecă până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
8
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Coaceți până când partea de sus este crocantă și o scobitoare introdusă în mijloc iese în mare parte curată, cu câteva firimituri, aproximativ 40 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
10
Scoateți din cuptor și poziționați cu atenție un suport la aproximativ 6 inci de broiler și preîncălziți la scăzut.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Strat de marshmallows peste partea de sus și pâine prăjită sub broiler până la aur, (ține un ochi pe ea, se poate merge rapid), aproximativ 2 minute. Se răcește pe un raft, îndepărtând ușor brownies-urile din tigaie folosind clapele de aluminiu. Separați cu grijă orice marshmallow de folie și pliați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BezeleBezele
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
12
Tăiați în pătrate de 12 (2 inci).
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista