S ' more Bars

S ' more Bars
S ' more Bars ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 18. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 214 calorii. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, unt, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Ciocolată, Unt de arahide, covrig și bomboane de Caramel (de casă ia 5 baruri), Batoane energizante cu fistic dublu de ciocolată cu cinci ingrediente {copycat Lara Bars}, și Batoane energizante cu nuci și fructe {Batoane de casă}.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cremă de unt și zahăr până când sunt ușoare și pufoase. Bateți în ou și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Combinați făina, firimiturile de biscuiți, praful de copt și sarea; adăugați treptat la amestecul de cremă. Puneți deoparte 1/2 cană pentru topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Nuci Pecan TocateTopping Bătut și Nuci Pecan Tocate
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
3
Apăsați amestecul rămas într-un 9-in uns. tigaie pătrată de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Așezați batoanele de bomboane peste crustă; se întinde cu cremă de marshmallow. Crumble rămase graham cracker amestec peste partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Fiecare), Rupte în Bucăți MiciBomboane De Ciocolată Cu Lapte Fiecare), Rupte în Bucăți Mici
50 De Pahare Miniaturale Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolata, Desfacute50 De Pahare Miniaturale Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolata, Desfacute
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
5
Se coace la 350 de euro timp de 25-30 de minute sau până se rumenesc. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Tăiați în bare. A se păstra într-un recipient etanș.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Smores funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții18
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista