Răsturnări Daneze Peste Noapte
Răsturnările daneze peste noapte ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 27 și costă 31 de cenți pe porție. O porție conține 156 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână apă caldă, drojdie gold better, cu acțiune rapidă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Răsuciri Daneze, Răsuciri Daneze De Aur, și Răsuciri De Patiserie Cu Semințe Daneze (Fr...........).
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă. Se amestecă făina, zahărul granulat și sarea.
Tăiați în unt, folosind blender de patiserie sau încrucișând 2 cuțite, până când amestecul arată ca firimituri fine. Separați ouăle; puneți la frigider albușurile pentru periajul produselor de patiserie. Se amestecă gălbenușurile și 1 cană de lapte în amestecul de făină până se formează aluatul moale. Acoperiți vasul cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 8 ore pentru o creștere adecvată, dar nu mai mult de 24 de ore.
Ungeți ușor 2 foi mari de biscuiți. Împingeți ușor pumnul în aluat pentru a se dezumfla. Împărțiți aluatul în 3 părți egale.
Rulați 1 parte de aluat într-un dreptunghi de 9x7 inci pe suprafața ușor făinată.
Tăiați transversal în nouă benzi de 1 inch. Pentru fiecare răsucire, prindeți capetele benzii împreună pentru a forma inel, întinzând ușor banda. Răsuciți pentru a forma figura
Așezați la cel puțin 2 inci distanță pe foaia de cookie. Repetați cu restul de 2 părți aluat.
Bateți albușurile; periați peste aluat.
Lăsați să crească neacoperit la temperatura camerei aproximativ 25 de minute sau până când se umple puful și buclele.
Încălziți cuptorul la 177°. faceți o indentare în centrul fiecărei bucle. Umpleți cu 1/2 până la 1 linguriță gem.
Ungeți din nou aluatul cu albușuri.
Coaceți aproximativ 15 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți din foaia de cookie pe suportul de sârmă (așezați suportul pe hârtie cerată pentru a prinde picăturile de glazură).
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele glazurii de zahăr pudră până când sunt netede și suficient de subțiri pentru a stropi; stropiți peste răsuciri calde.