Răspândirea Năutului
Răspândirea de năut ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. O porție conține 436 calorii, 17g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $9.3 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de busuioc, usturoi, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Răspândirea Năutului, Răspândirea Epică A Năutului, și Năut-Iaurt Răspândit.
Instrucțiuni
Ungeți feliile de ceapă cu puțin ulei de măsline și condimentați cu sare kosher și piper. Pe o tigaie fierbinte sau într-o tigaie din fontă, grătiți până când este fragedă și ușor marcată.
Într-un robot de bucătărie, combinați ceapa la grătar, roșiile uscate la soare, usturoiul, șalota, busuiocul și chimenul. Pulsează într-un pur și simplu gros. Cu motorul pornit, stropiți încet uleiul de măsline, apoi sucul de lămâie. Amestecul trebuie să fie destul de neted.
Transferați într-un castron mare și adăugați confitul de naut. Îndoiți împreună pentru a amesteca. Reveniți la robotul de bucătărie în loturi și pur și simplu până când amestecul este neted și gros. Condimentați după gust cu piper și sare (dacă roșiile uscate la soare sunt foarte sărate, este posibil să nu aveți nevoie de mult). Textura este o chestiune de gust; dacă este foarte gros, adăugați puțin mai mult ulei de măsline pentru a obține un rezultat mai cremos. Bine acoperit, răspândirea va dura cel puțin o săptămână la frigider.
* Pentru două texturi diferite, curățați jumătate din răspândire până când este foarte netedă și palidă și lăsați cealaltă jumătate groasă.
* Dacă refrigerați răspândirea peste noapte, o puteți readuce la o textură cremoasă frumoasă prin rebotezarea în robotul de bucătărie (pulsați și opriți timp de 1 minut).
Tăiați un triunghi mic de pita și frotiu cu năut
Spread. Se acoperă cu un vârf de feta sfărâmată și câteva scallions feliate, crenguțe de pătrunjel sau mărar culese și câteva bucăți de măsline.
Retipărit cu permisiunea de la cum să prăjești un miel: gătit clasic grecesc nou de Michael Psilakis, 8 octombrie 2009 Little Brown