Răspândirea Delicioasă A Morcovului Organic

Răspândirea Delicioasă A Morcovului Organic
Răspândirea delicioasă a morcovului Organic ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 86 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 10 și costă 37 de cenți pe porție. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți pulbere de cinci condimente, ulei de canolan, lapte de soia și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 57 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Pâine Delicioasă De Banane Organice, Mousse de ciocolată din cartea de bucate delicioasă organică, și Supă Organică De Morcovi Cu Esență De Ghimbir.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de canola într-o cratiță mare la foc mediu. Gatiti morcovii si ceapa, amestecand ocazional, pana cand morcovii sunt fragede si ceapa sunt translucide. Nu lăsați ceapa să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
MorcovMorcov
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați apă și aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți timp de 15 minute; se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Când amestecul este suficient de rece pentru a fi procesat în siguranță, transferați-l într-un blender sau robot de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați lapte de soia, pastă miso, caju, sare, sirop de arțar și pulbere chineză cu cinci condimente. Se amestecă până se omogenizează. Acoperiți și refrigerați până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
MisoMiso
Lapte De SoiaLapte De Soia
CajuCaju
SareSare
DificultateGreu
Gata În57 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista