Răspândirea Ciupercilor Cremoase
Răspândirea cremoasă a ciupercilor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de condimente. O porție conține 14 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 32 și costă 12 cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână smântână, cimbru, șalotă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Cheddar Fierbinte-Răspândirea Ciupercilor, Friptură de ciuperci și boabe de piper într-un sos cremos de ciuperci Brie, și Ciupercă portobello prăjită cu ou fiert într - un sos cremos de ciuperci.
Instrucțiuni
Așezați ciupercile într-un robot de bucătărie; procesați până se toacă fin.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci, șobolani, cimbru și usturoi; gatiti timp de 10 minute sau pana se evapora lichidul, amestecand ocazional. Se amestecă sare și piper.
Puneți amestecul de ciuperci într-un bol; amestecați smântâna.
Se servește răspândit la temperatura camerei sau răcit.