Răspândirea Busuiocului De Usturoi
Răspândirea busuiocului de usturoi ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 4 și costă 21 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 72 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți ulei de canolan, frunze de busuioc, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Răspândirea roșiilor și busuiocului, Piept de pui cu usturoi de busuioc cu sos de busuioc de roșii, și Usturoi busuioc creveți cu Penne într-un busuioc picant Marinara.
Instrucțiuni
Combinați frunzele de busuioc, usturoiul și fulgii de ardei roșu într-un robot de bucătărie sau blender. Puls de 3 până la 4 ori. Se toarnă încet ulei de canola și ulei de măsline și se amestecă până se îngroașă și cremoasă, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați ulei suplimentar dacă este necesar pentru a face răspândirea mai lină.