Răspândirea Brânzei De Bere

Răspândirea Brânzei De Bere
Răspândirea brânzei de bere ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 254 calorii. Această rețetă servește 15. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați garnitura: crenguță de cimbru, sare și piper, blocați brânza Cheddar ascuțită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Brânză De Bere Dip / Spread, Brânză afumată și Fondue de bere cu Bratwurst fiert la bere, slănină la grătar, ciuperci și pâine de secară, și Crockpot A Tras Carne De Porc + Brânză De Bere Sandvișuri Cu Brânză La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună primele 5 ingrediente la viteză mică cu un mixer electric cu suport electric până la amestecare. Adăugați treptat bere, bătând până se amestecă după fiecare adăugare. Bateți la viteză medie-mare 1 minut sau până când este amestecat și cremos. Condimentează cu sare și piper după gust. Acoperiți și răciți 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BereBere
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
2
Garnisiți, dacă doriți. A se păstra într-un recipient etanș la frigider până la 2 săptămâni.
3
Notă:numai în scopuri de testare, am folosit bere Abita Amber. Această răspândire poate fi înghețată până la 1 lună; dezghețați peste noapte la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
BereBere
1
Răspândiți 1 linguriță. unt înmuiat uniform pe 1 parte a 2 felii de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PâinePâine
2
Așezați felii de pâine, cu unt în jos, pe hârtie de ceară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
3
Întindeți 1/4 cană de bere-brânză
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
BereBere
4
Se întinde pe 1 parte a 1 felie de pâine. Se acoperă cu felia de pâine rămasă, cu unt în sus. Gatiti sandvișul într-o tigaie antiaderentă sau grătar la foc mediu 3 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când se topește maro auriu și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista