Răspândirea Brânzei Coapte

Răspândirea Brânzei Coapte
Răspândirea brânzei coapte ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de condimente. Această rețetă face 24 de porții cu 197 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză, busuioc, pâine cu aluat de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Răspândirea Brânzei De Pimento La Cuptor, Brânză de anghinare la cuptor și jalape zirconiu, și Brie la cuptor cu răspândire de smochine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Setați suportul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură și preîncălziți broilerul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Puneți crema de brânză într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde; încălziți cuptorul cu microunde până se înmoaie, 1 până la 2 minute. Se amestecă brânza mozzarella și maioneza în cremă de brânză; se încălzește la cuptorul cu microunde până se topește brânza mozzarella, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
MaionezăMaioneză
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
3
Se amestecă busuiocul, ceapa verde, roșiile și usturoiul în amestecul de brânză; se întinde pe felii de pâine cu aluat. Aranjați feliile de pâine pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu AluatPâine Cu Aluat
Ceapa VerdeCeapa Verde
BrânzăBrânză
UsturoiUsturoi
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
TomateTomate
BusuiocBusuioc
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Se fierbe în cuptorul preîncălzit până când brânza se rumeneste și se fierbe, 3 până la 10 minute. Se răcește timp de 1 până la 2 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista