Rădăcină Veggie Bisque
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați Root Veggie Bisque. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 319 calorii. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.54 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți cimbru, sare și piper, smântână și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Rădăcină De Țelină, Biscuiți cu rădăcină de țelină cu Shiitakes, și Biscuit cu rădăcină de țelină cu crutoane de cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pătrundeți rutabaga, Napul, cartoful dulce, păstârnacul și sfecla cu o furculiță.
Așezați toate legumele într-un castron mare, cu microunde. Acoperiți cu folie de plastic și cuptorul cu microunde timp de 10-12 minute sau până când fiecare dintre legume este moale la atingere.
Tăiați cojile de pe fiecare dintre legume; aruncați.
Puneți jumătate din legumele decojite într-un blender mare cu jumătate de bulion de legume și smântână. Se amestecă până se omogenizează și se curăță complet.
Se toarnă amestecul în cratiță medie. Repetați cu legumele rămase, bulionul și smântâna.
Se încălzește la foc mediu-mare, amestecând frecvent, până la abur și fierbinte.
Se servește acoperit cu smântână și bucăți de slănină.