Rădăcină Veggie Bisque

Rădăcină Veggie Bisque
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați Root Veggie Bisque. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 319 calorii. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $1.54 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți cimbru, sare și piper, smântână și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Rădăcină De Țelină, Biscuiți cu rădăcină de țelină cu Shiitakes, și Biscuit cu rădăcină de țelină cu crutoane de cimbru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pătrundeți rutabaga, Napul, cartoful dulce, păstârnacul și sfecla cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
PăstârnacPăstârnac
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
NapNap
SfeclăSfeclă
2
Așezați toate legumele într-un castron mare, cu microunde. Acoperiți cu folie de plastic și cuptorul cu microunde timp de 10-12 minute sau până când fiecare dintre legume este moale la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
3
Tăiați cojile de pe fiecare dintre legume; aruncați.
4
Puneți jumătate din legumele decojite într-un blender mare cu jumătate de bulion de legume și smântână. Se amestecă până se omogenizează și se curăță complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De LegumeBulion De Legume
LegumeLegume
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se toarnă amestecul în cratiță medie. Repetați cu legumele rămase, bulionul și smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
BulionBulion
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se încălzește la foc mediu-mare, amestecând frecvent, până la abur și fierbinte.
7
Se servește acoperit cu smântână și bucăți de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bacon BițiBacon Biți
SmântânăSmântână
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista