Rădăcină De Bere Raisin Meat Loaf

Rădăcină De Bere Raisin Meat Loaf
Root Beer Raisin Meat Loaf necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 100 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sosul worcestershire, carnea de vită măcinată, sarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare americană. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 13%. Rețete similare includ Rădăcină de bere Tras de carne de porc în șalotă-rădăcină de bere Jus cu ceapa picant și Jalapeno Creme Fraiche, Granit de bere rădăcină cu Gelee de bere rădăcină și Panna Cotta de vanilie, și Cel Mai Bun Vreodată Meat Loaf.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Se amestecă carnea de vită măcinată cu praf de ceapă, praf de usturoi, sare și piper negru într-un bol; formați amestecul într-o pâine și puneți-l în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Piper NegruPiper Negru
Praf De CeapăPraf De Ceapă
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
3
Aduceți berea rădăcină, stafidele, sosul Worcestershire și ketchup-ul la fiert într-o cratiță; reduceți focul și fierbeți până când aromele s-au amestecat și stafidele sunt pline, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Rădăcină De BereRădăcină De Bere
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
StafideStafide
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se toarnă sosul de stafide peste pâinea de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
SosSos
CarneCarne
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când pâinea de carne nu mai este roz în interior și un termometru de carne citit instantaneu introdus în centrul pâinii citește cel puțin 160 de grade F (70 de grade C), 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista