Rădăcină De Bere Raisin Meat Loaf

Root Beer Raisin Meat Loaf necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 100 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sosul worcestershire, carnea de vită măcinată, sarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare americană. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 13%. Rețete similare includ Rădăcină de bere Tras de carne de porc în șalotă-rădăcină de bere Jus cu ceapa picant și Jalapeno Creme Fraiche, Granit de bere rădăcină cu Gelee de bere rădăcină și Panna Cotta de vanilie, și Cel Mai Bun Vreodată Meat Loaf.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt.
Se amestecă carnea de vită măcinată cu praf de ceapă, praf de usturoi, sare și piper negru într-un bol; formați amestecul într-o pâine și puneți-l în vasul de copt pregătit.
Aduceți berea rădăcină, stafidele, sosul Worcestershire și ketchup-ul la fiert într-o cratiță; reduceți focul și fierbeți până când aromele s-au amestecat și stafidele sunt pline, aproximativ 5 minute.
Se toarnă sosul de stafide peste pâinea de carne.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când pâinea de carne nu mai este roz în interior și un termometru de carne citit instantaneu introdus în centrul pâinii citește cel puțin 160 de grade F (70 de grade C), 25 până la 30 de minute.