Rădăcini de muștar de arțar
Maple mustar rădăcini este un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap rețetă cu 8 porții. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 127 calorii. Mergeți la magazin și ridicați pe lungime dacă, ulei de floarea soarelui, muștar integral și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 80%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Bibilici cu muștar și rădăcini de lămâie, Colete De Varză Cu Boudin Noir Vegetarian, Rădăcini Și Muștar, și Pui De Muștar De Arțar.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o tigaie mare cu apă clocotită sărată. Sfat în rădăcini, aduceți înapoi la fierbere și gătiți timp de 3 minute.
Se scurge bine, apoi se înclină pe o formă de prăjire mare, cu buze.
Bateți împreună siropul, muștarul și uleiul cu niște condimente, apoi aruncați ușor cu legumele. Acoperiți cu folie alimentară până la 24 de ore.
Aduceți la temperatura camerei înainte de gătit. După ce curcanul iese, prăjiți la 220C/200C ventilator/gaz 7 timp de 30 de minute până devine auriu și lipicios.