Răcitor De Miere

Răcitor De Miere
Honeydew Cooler ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 8 și costă 88 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 134 calorii. Dacă aveți la îndemână apă, cuburi de miere, concentrat de limonadă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Răcitor de castraveți-miere, Răcitor De Kiwi Honeydew, și Honeydew Lime Cooler pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cuburi de miere într-un singur strat într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar foarte mare și congelați 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene GalbenPepene Galben
2
Lăsați să stea la temperatura camerei 15 minute.
3
Procesați jumătate din fiecare concentrat de miere, ghimbir, apă și limonadă într-un blender până se omogenizează; se toarnă amestecul într-un ulcior. Repetați procedura cu restul de jumătate din ingrediente; se amestecă în ulcior și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parțial Concentrat De LimonadaParțial Concentrat De Limonada
Cutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă DezghețatCutie De Concentrat De Limonada Congelat, Dezghețat Plus 3/4 Cană De Concentrat De Limonadă Dezghețat
Pepene GalbenPepene Galben
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista