Rutabaga la cuptor cu Confit de ceapă condimentată marocană

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Rutabaga la cuptor cu Confit de ceapă condimentată marocană. Această rețetă servește 4. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 136 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, bețișoare de scorțișoară, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Această rețetă de la SippitySup are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Burgeri de miel cu condimente marocane cu sfeclă, ceapă roșie și salsa portocalie, Chiftele De Pui Marocane Cu Rețetă Confit De Curmale, și Confit De Ceapă Roșie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Într-o cratiță mare și grea, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și sarea, apoi reduceți focul la mediu. Se amestecă pentru a obține ceapa bine acoperită în ulei. Transpirați ceapa, acoperită timp de 10 minute. Se amestecă din când în când pentru a preveni lipirea. Acestea ar trebui să fie bine înmuiate și translucide.
Adăugați bucățile de roșii uscate la soare și amestecați pentru a încorpora. Gatiti inca 1 sau 2 minute pentru a combina aromele.Dați focul la minim.
Adăugați bețișoarele de scorțișoară, semințele de anason, ghimbirul, coaja de portocală, usturoiul, chimenul măcinat, sucul de portocale, mierea și cayenne. Se fierbe amestecul, amestecând des timp de aproximativ 1 oră. Poate fi necesar să adăugați puțină apă din când în când pentru a împiedica uscarea tigaiei.Când ați terminat gustul pentru condimente. Este posibil să aibă nevoie de mai multă sare și puțin piper alb sau un strop de oțet de vin roșu.
Scoateți confitul de pe foc și lăsați să ajungă la temperatura camerei. Poate fi păstrat la frigider până la 5 zile și readus la temperatura camerei înainte de servire.Înfășurați fiecare dintre rutabagas separat în folie.
Așezați-le pe raftul central al unui cuptor preîncălzit.
Coaceți la 375 de grade F timp de 1 oră 45 de minute sau până când un cuțit este ușor introdus până la rutabagas cu foarte puțin resistance.To serviți împărțiți fiecare rutabaga, în stil cartof copt; folosind o furculiță pentru a pufni carnea legumei. Dați fiecăruia un strop de ulei de măsline, un strop de sare și piper alb și acoperiți-le cu o parte din confit de ceapă.
Se ornează cu arpagic și se servește cald.