Runzas II (Bierocks)
Runzas II (Bierocks) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 375 calorii, 12g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână aluat de pâine, unt, varză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 26%. Încercați Runzas, Nebraskan Runzas, și Vegan Runzas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Împărțiți aluatul de pâine dezghețat în 6 bucăți și rulați în bile.
Călește ceapa într-o cratiță mare până se rumeneste; adăugați carne de vită și gătiți până când carnea de vită își pierde culoarea roșie (carnea de vită prea gătită va face ca Runzele să fie foarte uscate). Se amestecă varza și MSG, se acoperă și se fierbe la abur până când varza se ofilește.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Scoateți amestecul de vită / varză de pe foc și lăsați să se răcească.
Rulați fiecare bilă de aluat într-un pătrat de 5 x 5 inch. Umpleți centrul fiecărui pătrat cu aproximativ 1/2 cană de amestec de carne de vită. Aduceți colțurile opuse ale pătratului aluatului împreună și sigilați.
Așezați cu partea netedă în jos pe o foaie de biscuiți ușor unsă și aplatizați ușor.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 25 de minute.
Scoateți din cuptor și untul deasupra fiecărei produse de patiserie imediat ce ies din cuptor.