Runde De Pâine Scurtă Cu Parmezan Savuros
Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 113 calorii. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, piper cayenne, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Runde Italiene Savuroase, Parmezan runde cu Lox, și Runde De Cartofi Parmezan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de bucăți de hârtie de copt cu hârtie pergament.
Se amestecă făina, 3/4 cană parmezan, sare, usturoi și piper cayenne în procesor.
Adăugați unt și, folosind viraje pornite/oprite, procesați până când aluatul începe să se unească. Adunați aluatul în minge. Împărțiți aluatul în jumătate.
Rulați fiecare jumătate în buștean de 12 inci și tăiați fiecare buștean în bucăți de 1 inch.
Rotiți fiecare piesă în minge. Aranjați bilele de aluat pe foaia de copt pregătită, distanțându-se la aproximativ 1 1/2 inci. Apăsați fiecare bilă într-o rundă cu diametrul de 2 inci.
Presărați peste 2 linguri de parmezan rămase.
Coaceți rondele de pâine scurtă până când blaturile sunt uscate și fundul este maro auriu, aproximativ 20 de minute.
Transferați rundele de pâine scurtă în raft și răciți complet. Faceți înainte: rundele de pâine scurtă pot fi făcute cu 1 săptămână înainte. Depozitați rundele într-un recipient etanș la temperatura camerei sau congelați până la 1 lună.