Runde De Miere-Porumb

Miere-Cornmeal runde ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 2 și costă 3,95 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 84G de proteine, 46G de grăsime, și un total de 2949 calorii. Dacă aveți la îndemână drojdie, făină de porumb, margarină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării sudice. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Tort din făină de porumb cu miere fără Gluten cu compot de căpșuni + frișcă cu miere, Rondele de mămăligă la grătar de piersici și Gorgonzola cu miere de Chipotle, și Biscuiți Din Făină De Porumb Cu Miere.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță medie și puneți-le la foc mediu până se topește margarina. Se răcește ușor (la 120 la 130).
Combinați 2 căni de făină de porumb și drojdie într-un castron mare și adăugați amestecul de lapte, amestecând bine cu un tel. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Adăugați făină și sare în amestecul de făină de porumb și amestecați până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați de 3 sau 4 ori. Acoperiți și lăsați să se odihnească 15 minute. Frământați aluatul până când este neted și elastic (aproximativ 8 minute).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 50 de minute sau până la dublarea dimensiunii. Puneți aluatul în jos; împărțiți aluatul în jumătate. Înveliți farfurii de plăcintă de 2 (9 inci) sau tigăi de tort cu spray de gătit; praf fiecare cu 1 1/2 lingurițe făină de porumb. Lucrând cu 1 porție la un moment dat (acoperiți jumătatea rămasă pentru a nu se usca), formați aluatul într-o rundă de 7 inci.
Așezați rotund, cu cusătura în jos, în farfuria pregătită. Repetați procedura cu jumătatea rămasă de aluat. Acoperiți și lăsați să crească 20 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Preîncălziți cuptorul la 35
Scor ușor runde într-un model spiralat folosind un cuțit ascuțit.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când rundele sună gol când sunt atinse.
Scoateți din plăci; se răcește pe rafturi de sârmă.