Runda 2-Tacos de pui cu salsa de castravete

Runda 2-Tacos de pui cu salsa de castravete
Rețeta runda 2-Tacos de pui cu salsa de castraveți ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 18 minute. Acest curs principal are 2106 calorii, 113g de proteine, și 142g de grăsime per portie. Această rețetă servește 2 și costă 8,87 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de muștar brun picant, rulouri de cină, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare sunt Salsa de castraveți: perfectă pentru Tacos de pește, Tacos De Pește La Grătar Cu Salsa De Citrice De Castraveți, și Chili-tacos friptură frecat & castravete-avocado Salsa.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat GrosierArdei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați jumătate din ceapă și gătiți timp de 3 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați fulgii de ardei roșu și pudra de chili și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Adăugați puiul și gătiți până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Pentru salsa, într-un castron amestecați castravetele, roșiile, ceapa rămasă, cilantro și sarea și piperul, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Îndepărtați frunzele exterioare ale varzei pentru a le folosi ca cochilii pentru taco. Tăiați porțiunea interioară a varzei și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
7
Adăugați o parte din varza mărunțită la frunzele de varză. Se acoperă cu o parte din amestecul de pui, salsa și 2 lingurițe de smântână. Aranjați pe un platou de servire și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Dientes De AjoDientes De Ajo
8
Adăugați ulei de canola într-o oală cu fund greu, cu un capac bine fixat și puneți-l la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat GrosierArdei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Se adaugă ceapa și usturoiul și se sotează până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
10
Adăugați coapsele de pui, cu pielea în sus, potrivindu-le bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
11
Se adaugă crengutele de cimbru și rozmarin, se condimentează cu sare și piper, după gust și se toarnă 1/2 cană de apă. Când vine vorba de fierbere, coborâți focul, acoperiți și fierbeți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
12
Scoateți puiul din oală și lăsați-l să se răcească. Când este rece, tăiați carnea, aruncând pielea și oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
13
Într-un castron mare combinați zahărul, oțetul, fulgii de ardei roșu și amestecați împreună. Se taie jumătate din varză și se adaugă în castron, apoi se condimentează cu sare și piper, după gust. (Rezervați jumătatea de varză rămasă pentru rețeta rotundă 2 Tacos de pui cu salsa de castraveți.) Aruncați pentru a acoperi toată varza, apoi acoperiți și refrigerați până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Dientes De AjoDientes De Ajo
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Într-un castron mare, amestecați maioneza, sosul de grătar, muștarul și sosul fierbinte. Gustați și reglați condimentele cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
15
Adăugați puiul mărunțit și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recipient Ceapa TocataRecipient Ceapa Tocata
16
Împărțiți puiul mărunțit uniform între fiecare fund de rulou. Se acoperă cu o parte din varză, se acoperă cu vârful ruloului și se introduce o scobitoare pentru a ține totul împreună. Aranjați pe un platou de servire și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recipient Ceapa TocataRecipient Ceapa Tocata
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
17
Cojiți lungimea fiecărui castravete pentru a forma dungi alternante de necojite și decojite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
18
Tăiați castraveții în bucăți de 12 (3/4 inci). Scoateți centrul folosind o linguriță sau un baller de pepene galben, lăsând fundul și părțile laterale intacte pentru a forma o ceașcă. Întoarceți-le cu susul în jos pe un prosop și lăsați-le să se scurgă în timp ce faceți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Pepene GalbenPepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
19
Aduceți o oală medie cu apă sărată la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
20
Adăugați creveții și gătiți până la Roz Aprins, aproximativ 3 până la 4 minute. Se strecoară și se clătește în apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
21
Scoateți cojile și aruncați-le. (Rezervați 12 creveți pentru rețeta rotundă 2 creveți și salată de cartofi cu smântână și sos de slănină.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată De CartofiSalată De Cartofi
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
22
Tăiați creveții în bucăți mici și puneți-i într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
23
Adăugați hreanul, sucul de lămâie, sarea și piperul după gust, jumătate din cutia de roșii (rezervați jumătatea rămasă pentru tacosul de pui cu rețetă rotundă 2 cu salsa de castraveți) și 1 lingură de pătrunjel. Împărțiți uniform amestecul de creveți între cupele de castraveți. Aranjați-le pe un platou de servire și garnisiți cu pătrunjelul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Dientes De AjoDientes De Ajo

Ingrediente

12 lingurițe de pudră de usturoi2 lingurițe de sare fierbinte2 lingurițe de sare fierbinte1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilslănină dublu afumată, tăiată cubulețe micislănină dublu afumată, tăiată cubulețe mici2creveți și cu venePiper negru proaspăt măcinatPiper negru proaspăt măcinat9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.oase, piele pe coapse de pui, aproximativ 8oase, piele pe coapse de pui, aproximativ 84251 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.roșii tocate, scurseroșii tocate, scurse2creveți și cu veneUlei de CanolaUlei de Canola23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmardei chipotle, tocat grosierardei chipotle, tocat grosier1Bucăți de caramele Heath Bar1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire12 lingurițe de pudră de usturoifrunze de coriandru tocatefrunze de coriandru tocate2castraveți standardcastraveți standard12rulouri mici pentru cină, feliaterulouri mici pentru cină, feliate1crenguțărozmarin proaspătrozmarin proaspăt1crenguțăcimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțitcimbru proaspăt tocat sau 1-1/2 lingurițe de cimbru uscat, împărțit12 lingurițe de pudră de usturoiusturoi tocatusturoi tocat1capvarză verdevarză verde12 lingurițe de pudră de usturoihrean preparathrean preparat12 lingurițe de pudră de usturoi2 linguri plus 1/2 cană apă, împărțite2 linguri plus 1/2 cană apă, împărțite2creveți și cu veneSare KosherSare Kosher2creveți și cu veneSare Kosher și piper negru proaspăt măcinatSare Kosher și piper negru proaspăt măcinat1Oreos dublu umplutcreveți, cu coadă, fără cochilii, fără venecreveți, cu coadă, fără cochilii, fără vene1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2 ardei chipotle mari in sos adobo, tocati marunt, plus 2 linguri sos adobo2 ardei chipotle mari in sos adobo, tocati marunt, plus 2 linguri sos adobo1(vinete)ceapa, tocataceapa, tocata23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpătrunjel tocat, împărțitpătrunjel tocat, împărțit1miciceapa rosie, tocata, impartitaceapa rosie, tocata, impartita1Bucăți de caramele Heath BarCeapă spaniolă, tăiată cubulețe de 1 inchCeapă spaniolă, tăiată cubulețe de 1 inch3401 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.creveți, decongelate, deveined și scoici pecreveți, decongelate, deveined și scoici pe23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm3 pachete (8 uncii fiecare) cremă de brânză redusă în grăsimi, tăiată cubulețe3 pachete (8 uncii fiecare) cremă de brânză redusă în grăsimi, tăiată cubulețe12 lingurițe de pudră de usturoimuștar brun picantmuștar brun picant2Bucăți de caramele Heath Barsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4vârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Puteți încerca Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromele de ceai negru și cardamon sunt stratificate de note de afine și mure. Aromele proaspete de afine, prune și coajă de portocală oferă note savuroase pline de viață, cu o notă de mineral și cardamon. Acesta este un Pinot Noir bogat și plin de corp, cu aciditate echilibrată și un finisaj fin texturat. 
DificultateGreu
Gata În18 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista