Runda 2-Ham tigaie caserola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,32 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 203G de proteine, 170g de grăsime, și un total de 2961 calorii. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, păstârnac, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi pesmetul, puteți urma acest fel principal cu Strudel De Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 50 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 86%. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Caserola de șuncă și fasole verde, și Șuncă și brânză Hash Brown caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați o tigaie rezistentă la cuptor de 10 inci cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-un castron mare, amestecați împreună ouăle cu laptele și amestecul de copt. Se amestecă gratinul rezervat și șunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană Ghirardelli® 60% Cacao Chipsuri De Ciocolată Dulce-amăruie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se toarnă amestecul în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Introduceți la cuptor și continuați să gătiți până când centrul este ferm și blatul este auriu, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați un vas de copt de 9 x 9 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Într-o oală mică, încălziți laptele cu cimbru la foc mediu-mic până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Într-o cratiță medie la foc mediu, topiți untul cu uleiul de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
8
Adăugați usturoiul și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
9
Adăugați făina și gătiți amestecând constant până când făina se rumeneste ușor, aproximativ 2 minute. Bateți încet laptele fierbinte. Aduceți amestecul la foc mic și gătiți până când este foarte gros. Se amestecă cheddarul, condimentele de plăcintă cu dovleac și sarea și piperul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mari Sau Dovlecei, Tăiați în Sferturi Pe Lungime și Tăiați în Bucăți De 1/2 Inch
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
10
Înveliți fundul vasului de copt pregătit cu un strat subțire de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
11
Așezați un strat de morcovi ușor suprapus în fundul vasului de copt. Sus, cu un strat suprapus de păstârnac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
12
Se toarnă o treime din sos deasupra. Repetați cu încă două straturi fiecare dintre morcovi și păstârnac, terminând cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoi
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
13
Într-un castron mic, amestecați împreună pesmetul, parmezanul, pătrunjelul și sarea și piperul după gust. Se presară uniform peste partea superioară a gratinului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
14
Coaceți până când gratinul se fierbe și toppingul se rumeneste, iar când este străpuns prin legume se produce ușor, aproximativ 1 1/2 ore. Dacă blatul începe să se rumenească prea repede, acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
15
Lăsați să se odihnească 10 minute înainte de servire.
16
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
17
Așezați șunca într-o tigaie cu grăsime în sus. Scorați grăsimea cu un model încrucișat. Gatiti sunca timp de aproximativ 1 ora pentru a permite grasimii marcate sa se deschida.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
18
Între timp, într-o cratiță mică la foc mediu, amestecați împreună zahărul brun, jeleul de mere, muștarul, oțetul, ghimbirul și usturoiul împreună cu 2 linguri de apă. Aduceți la foc mic și gătiți timp de aproximativ 2 minute până când are o consistență siropoasă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De Mere
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
19
Scoateți șunca din cuptor. Ungeți generos șunca cu jumătate din glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
20
Se introduce din nou în cuptor și se coace încă 1 oră și 30 de minute, lipind cu glazura rămasă la fiecare 20 de minute. Dacă șunca începe să devină prea maro, acoperiți cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
21
Scoateți din cuptor, acoperiți și lăsați șunca să se odihnească timp de 30 de minute înainte de feliere și servire.