Runda 2-Carne de vită Kebob Pita buzunare necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 183g de proteine, 65g de grăsime, și un total de 1986 calorii. Pentru $ 8.47 pe portie, această rețetă acoperă 64% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți frigarui de bambus, sare, ulei de canolan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Buzunare pita BLT, Buzunare Pita, și Buzunare Pita Mediteraneene.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare și pulverizați tigaia cu spray de gătit antiaderent. Gratar kebabs 3 minute pe fiecare parte până la mediu-rare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Roșii Feliate, Opțional
2
Într-un castron mic combinați castraveții și restul de marinadă de iaurt rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Feliați blatul de pe buzunarele pita. Umpleți buzunarele cu amestecul de castraveți de vită, cuscus și iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Culese Crengute De Marar
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
4
Așezați pe feluri de mâncare și serviți.
5
Într-un castron mare amestecati împreună ulei de canola, usturoi, iaurt, chimen, sare, piper și sos fierbinte. Rezervați jumătate din marinată, într-un bol acoperit și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Adăugați cuburi de vită în marinada rămasă, acoperiți și refrigerați oriunde de la 30 de minute până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Galben Dulce, Tăiat în Bucăți De 3/4 Inci
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
7
Preîncălziți tigaia pentru grătar sau grătarul exterior la foc mediu. Asigurați-vă că ungeți suprafața grătarului înainte de a grăta kebab-urile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Filetați cuburi de carne de vită și bucăți de ceapă pe frigarui, alternând 3 bucăți de carne de vită și ceapă pe frigarui. Puneți deoparte cuburi suplimentare de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
9
Puneți frigarui pe tigaia de grătar și gătiți 3 până la 4 minute pe fiecare parte pentru mediu-rare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
10
Așezați kebab - urile pe un platou de servire împreună cu cuscus picant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
11
Stropiți cu o parte din marinada rezervată și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
12
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
13
Sotati usturoiul cu fulgi de ardei rosu timp de 2 minute, avand grija sa nu ardeti usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Usturoi Goya®
14
Se adaugă supa de pui, rândul său, până la foc mediu-mare și se aduce la fierbere. Se amestecă cuscusul, se acoperă și se scoate de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
15
Lăsați să stea 5 minute. Condimentează cu sare și piper și puf cu furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
16
Transferați într-un castron de servire și serviți.